Friends link: windows-8-standard-product-key windows-8-pro-license-key buy-genuine-windows-8-standard-key windows-8-standard-p-key windows-8-professional-product-key windows-8--key windows-8-pro-for-students-key product-key-windows-8-8.1 buy-windows-8.1-product-key windows-81-cheap-key Windows-8-Pro-free-key
Petty's Haarmode » Bedrijfsinfo
Login

Over onsup

Wij zijn een jong bedrijf die het knippen aan huis net zo brengt als in een kapsalon. Wij werken met en verkopen dan ook alleen professionele producten van het merk ALCINA. Ook gebruiken wij onze eigen handdoeken wat toch weer uniek is onder de thuiskappers. We beschikken wij over een mobile wasbak. Die wij mee kunnen nemen als u dat even aan geeft bij uw afspraak.

Onze doelstelling:

TEVREDEN KLANTEN VOOR EEN GOEDE PRIJS


Wanneer u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen.

ANKOup

ANKO staat voor Algemene Nederlandse Kappersorganisatie en zet zicht al meer dan 100 jaar in voor de kappersbranche. Ook Petty's Haarmode is aangesloten bij deze organisatie. Aangezien aan het lidmaatschap een aantal eisen wordt gesteld kunt u als klant er van uitgaan dat Petty's haarmode:

  • werkt volgens de, door de ANKO voorgeschreven kappersregels
  • ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, dus een legale onderneming is
  • Degelijk personeel heeft die in bezit is van een kappersdiploma
  • garantie geeft

Productenup

Wij gaan regelmatig op cursus om de nieuwste trends op gebied van haarmode te leren kennen. Onze leverancier, ALCINA, houdt ons op de hoogte van de nieuwste producten en hoe deze te gebruiken.

ALCINA is een vooruitstrevend merk. De ontwikkelaars zijn continu bezig bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen.

Voor ons is ALCINA een betrouwbare partner. Wanneer een product niet het gewenste resultaat geeft helpt, wordt er in samenwerking met ALCINA, altijd een oplossing gevonden.

Wanneer het resultaat kan afwijken vanaf het beoogde resultaat, zullen wij u dit altijd van te voren melden. Dit in verband met de garantie.

  Petty's Haarmode Ook Uw Thuiskapster?!


canada goose outlet canada goose schweiz http://www.osoja.ch canada goose outlet http://www.familienboerse.ch canada goose schweiz http://www.wellnessfun.ch canada goose schweiz canada goose outlet canada goose sale canada goose outlet http://www.bloemenscheepstra.nl canada goose jassen